dimecres, 21 d’octubre del 2020

"Volem consolidar el Festival d'Arts Escèniques PobleNou Endins en futures edicions"

 

La valoració de la  sisena  edició és molt positiva, ja que hem rebut nombroses felicitacions del públic assistent a les  representacions  d'aquest cap de setmana al barri de Poble Nou



"Des de l'organització del Festival, l'Associació Veïnal Poble Nou i ACPV de la Vall d'Albaida, valorem molt positivament aquesta sisena edició. Malgrat que la situació del Covid no acompanyava hem aconseguit una participació d’uns 200 assistents a les representacions durant els dos dies de representacions. Tenint en compte que la cutadania està preocupada per les aglomeracions de gent ens podem donar per satisfets, ja que hem tret la gent al carrer de forma segura i s'ha mantes la filosofia íntima i de proximitat de PobleNou Endins" assegura Pep Alfonso, tècnic d'ACPV a la Vall d'Albaida i coordinador d'aquesta sisena edició.

 Col·lectiu Camí Fondo, Poesia Electrònica Visual


"Estem molt contents, ja que hem rebut nombroses felicitacions per la qualitat dels espectacles. El públic assistent a les diferents representacions ens ha manifestat a l'eixida de les representacions que els ha agradat molt. Sobretot m'ha agradat la varietat, comentava el diumenge en la darrera representació un veí del barri que ha assistit als quatre espectacles d'enguany" ha manifestat Carolina Bordera veïna del barri que ha treballat activament a l'equip que ha fet possible el Festival.

Lorenza Di Calogero i Daniel Debenito, Taishokan


"Era necessari fer aquesta edició i no perdre l'oportunitat de consolidar un Festival que per les seues característiques considerem que és important per al barri de Poble Nou en particular i per a la ciutat d'Ontinyent en general. La nostra intenció és consolidar i millorar PobleNou Endins amb companyies i difusió. Ens agradaria que les pròximes edicions treballem amb més implicació de les institucions per fer d'aquesta convocatòria un esdeveniment un poc més professional" opina Pep Alfonso, coordinador d'aquesta sisena edició.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada