dissabte, 28 de març del 2020

La VI edició del festival d'arts escèniques PobleNou Endis estava programada per a aquest cap de setmana

El festival començava el dimecres 25 amb els espectacles en formació i tenia la seua inauguració programada per al divendres 27 amb la tradicional ruta poètica pel barri. Per les causes de confinament conegudes i patides per la ciutadania d'Ontinyent s'ha ajornat el Festival com tants esdeveniments culturals. Però volem donar-vos una mostra d'alguna de les actuacions, companyies i activitats diverses programades per a aquest cap de setmana. La nostra esperança és que prompte superem la situació de confinament i tornem a poc a poc a la vida als nostres barris.





Hui us proposem que gaudiu des de casa de la ruta poètica que amb tota la il·lusió del món havíem preparat per a vosaltres. Donar les gràcies a les persones que ho han fet possible, especialment al president la Coord. de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià Josep M. Andrés Timor que ha estat l'organitzador d'aquesta ruta i ha fet possible que gaudim d'aquest vídeo.

Al llarg dels pròxims dies anirem compartint més informació sobre les companyies que esperem que ens acompanyen quan tornem a la normalitat i programem de bell nou el VI festival PobleNou Endins.

Des de l'Associació de Veïns de Poble nou i des del Casal d'ACPV de la Vall d'Albaida donem les gràcies a tota la ciutadania d'Ontinyent pel comportament demostrat durant aquests dies de confinament i us desitgem que la cultura online ens faça més còmoda la situació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada