divendres, 26 de gener del 2018

Es tanca la quarta edició de Poble Nou Endins amb èxit de participació



La setmana del 16 al 21 de gener, el barri del Poble Nou ha acollit el festival d’arts escèniques a l’interior de les vivendes POBLE NOU ENDINS, un projecte consolidat ja en la seua quarta edició. Un any més, organitzat per l'Associació Veïnal del Poble Nou, i coordinat pel Casal Jaume I de la Vall d'Albaida – ACPV, les vivendes han obert les seues portes als espectacles per a acollir al voltant de 500 visites comptant la totalitat de la programació.
Al llarg de la setmana, i com en anys anteriors, amb les escoles i associacions locals, la secció d’Espectacles d’Artistes en Formació va comptar amb la col.laboració del Cris - Adiem, l’Escola de l’Agrupació musical d’Ontinyent i el Taller de Teatre Trèvol, mostrant-nos enguany com l’art és també una important ferramenta per aconseguir reptes o lluitar contra l’estigma.
De nou la inauguració va esdevenir un acte artístic dirigit per Josep M. Andrés i amb la intervenció de diversos rapsodes, que acompanyats pels balls valencians tradicionals del Grup de Danses d'Ontinyent i la música de El Regall, iniciaven una cercavila de quasi un centenar de persones per diversos racons del barri. L’acte va finalitzar al Centre Cultural Caixa Ontinyent, amb la lectura d’un manifest recordant el tarannà reivindicatiu del festival, destacant les potencialitats, i apostant pel poder transformador de la cultura.
Durant el cap de setmana els Espectacles Endins ens portarien un ventall variat de propostes escèniques que incloïen dues propostes musicals, un teatre de clown, un espectacle de dansa i performance, i una història contada i teatralitzada amb mim.
Amb una resposta per part dels espectadors molt positiva, amb aforament complet a quasi totes les sessions, Poble Nou Endins es reivindica com a festival dins l’agenda cultural de la ciutat.

Així mateix, l’Associació de veïns agraeix la participació dels espectadors i dels artistes, del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida en la coordinació del projecte, de les entitats, organismes i empreses que han col.laborat i donat suport a la iniciativa, i especialment la col.laboració dels veïns que han cedit les seues cases per acollir els espectacles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada