dijous, 12 de gener del 2017

ESPECTACLES 21 i 22 de gener

Aquests espectacles constitueixen el plat fort de la programació de Poble Nou Endins. Els podrem veure a diverses cases del barri i per accedir-hi caldrà una aportació (abonament/entrada). Podeu obtindre-la ja a l'Acadèmia de Maria Castro, el CPFPA Sant Carles o a la seu d'ACPV a la Vall d'Albaida (c/ Ramon Llin nº10, Sant Rafel). Tot i que també els podeu adquirir a l'entrada dels espectacles eixe mateix dia, l'organització recomana l'adquisició anticipada ja que l'assistència sol ser nombrosa i les places limitades.
Podrem gaudir d'aquests ESPECTACLES ENDINS el cap de setmana del 21 i 22 de gener:
QUIN GUST FAN LES LLÀGRIMES DELS MORTS?

Dissabte 21 a les 12:30h / 17h / 18h / 19h a la Plaça Sant Domingo nº27, 3r. .
Gènere: teatre performàtic
Nom complet dels artistes: Toni Cruz Angulo, Simó Pere Campos i Micó
Direcció de l'obra: Simó Pere Campos i Micó
Durada aproximada: 25 minuts

Sinopsi: 
Breu relat d'unes vides obligades a canviar de país. Viatges, troballes, cançons que acompanyen, complementen i expliquen la realitat nua que no volem sentir. La música i el text s'acompanyen per fer un viatge amb principi i fi.
Breu Currículum artístic: 
Toni i Simó, són dues persones que s'han abocat a un munt de propostes vàlides per canalitzar les seues inquietuds, anhels, pors, etc. Amb aquesta unió artística, tots dos s'endinsen en el món que més els agrada, fer sentir per sentir-se vius.

Aquest espectacle inclourà nuesa parcial. 
Els beneficis d'aquest espectacle aniran destinats a una ONG d'ajuda i suport als refugiats.
MOMENTS DE MÚSICA

Dissabte 21 a les 13:15h / 17:15h / 18:45h / 20:00h al c/ Sant Antoni nº66.

Gènere: Interpretació al piano a quatre mans
Nom complet de les artistes: Rosa Maria Campos Micó i Pilar García Baraza
Direcció de l'obra: Rosa Maria Campos Micó i Pilar García Baraza
Durada aproximada: 20 minuts

Sinopsis:
Interpretació de diferents peces des del classicisme musical de J.C. Bach de finals del XVII fins al ragtisme jazz de Marta Mier, passant per una polanesa de Schubert, un fragment de la Primera Simfonia de Beethoven, i un moment musical i un vals de Schubert. Interpretades totes elles al piano a quatre mans.

Breu currículum artístic:

Rosa Campos Micó, nascuda al 1971, comença els seus estudis musicals a Ontinyent, continuant a Carcaixent, València i Alacant. Ha completat la seua formació amb nombrosos cursos amb professors de la talla de Rita Wagner i Joanjo Albinyana. Des de l'any 2005 és professora titular de piano al Conservatori d'Ontinyent. Compagina la seua tasca docent amb la participació en activitats musicals.

Pilar García Baraza, nascuda al 1966, comença els seus estudis musicals a Xàtiva, continuant-los a Carcaixent i València on es gradua. Com tot músic, participa i enriqueix la seua formació en cursos amb prestigiosos pianistes. S'ha especialitzat com a Pianista acompanyant, i així desenvolupa la seua tasca al Conservatori d'Ontinyent. També participa en nombroses actuacions musicals.

DINS D'UNA MALETA


Diumenge 22 a les 12:45h / 17:00h / 18:00h / 19:00h al c/ Sant Josep nº8

Gènere: contacontes
Nom complet de l'artista: Jorge Juan Micó Gascó
Direcció de l'obra: Jorge Juan Micó Gascó
Durada aproximada: 20 minuts

Sinopsis:
DE CONTES, LLEGENDES I ALTRES COSES QUE PORTE EN LA MALETA.
La llegenda de Sant Jordi contada amb "coses que tenia per casa", amb coses guardades dins d'una antiga maleta carregada de records, de contes tradicionals i algun que altre àlbum il·lustrat. Sessió de contes adaptables a l'edat del públic que fa de l'animació lectora una activitat plena d'humor, tendresa, valors i un toc de màgia.
Amor a la paraula, al conte i als llibres.

Breu currículum artístic:
Jorge Juan Micó Gascó, tècnic superior en educació i animació juvenil: "vaig nàixer el 8 de març de 1963 a Alberic. Després, vaig obtindre el títol superior d'educació infantil a l'Institut Josep Ribera de Xàtiva, on vaig tenir uns excel·lents professors (i persones), pedagògicament contagiosos, que em contaminarien d'estímuls. Encara que sempre he preferit els indis als vaquers, ara tinc teories pròpies sobre el per què cal ser així. Per acabar-ho d'apanyar, vaig fer les pràctiques a l'escola infantil de Tulell d'Alzira, on em batejaren el Gran Jordiet i quasi quasi m'obligaven a contar contes i m'ompliren el dipòsit d'entusiasme.

Des d'aquell moment, i ja han passat alguns anys, he tingut el plaer de contar històries i contes a qualsevol lloc on se'm reclama."

SEYAHAT


Diumenge 22 a les 18:00h / 18:45h / 19:45h al c/ Tomàs Valls nº6.

Gènere: dansa contemporània
Nom complet de les artistes: Blanca Arias Fayos, Charo Gil-Mascarell, Raquel Fonfría MAteo i Andrea Torres Saiz
Direcció de l'obra: Andrea Torres Saiz
Duració aproximada: 23 minuts

Sinopsis:
"Seyahat, un viatge cap al no-res. Un viatge infinit de desavinences i d'incerteses. Emparant-nos en nosaltres mateixa i en la resta. Seyahat: comencem el gran viatge."

Seyahat en llengua turca significa viatge i naix de la preocupació pel rebuig de la Unió Europea respecte a l'onada de refugiats siris que, a principis del 2016 va ser més i més massiva. Es tracta d'una cridada d'atenció a les consciències que s'hi troben darrere de la televisió, i es queden inerts i insensibles després d'aquests esdeveniments protagonitzats per les refugiades i refugiats. Seyahat es va estrenar com a peça curta per a un espai no convencional (la galeria Hat Gallery) en la VI Edició de Russafa Escènica el 15 de setembre de 2016.

Breu currículum artístic:
La Companyia Dunatacà naix a València a principis de l'any 2016 a partir de la unió de diversos integrants de dos col·lectius de dansa contemporània valencians: Engranaje Danza i Lloc Incert. Sorgeix de la inquietud per la creació i investigació artística per i per a la cerca de nous llenguatges escènics. Cap recordar que Engranaje Danza ha creat peces com Abrazos verdaderos de Charo Gil-Mascarell i Eutonia de Blanca Arias. Alhora, Lloc Incert ha engendrat obres com Olores mudos, Super, Superheroínas.

Dunatacà pretén ser una plataforma emergent de difusió i creació de dansa-teatre i continuar amb la cerca i aprenentatge de llenguatges escènics contemporanis i innovadors. Seyahat és la primera producció de Dunacatà, dirigida per Andrea Torres. A més, està actualment treballant en altra producció anomenada MUUchachitas dirigida per Júlia Irango.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada